AJUNTAMENTS

US AJUDEM A COMPLIR LA LEGISLACIÓ

El mètode C.E.R. i la gestió ètica dels animals que apareixen perduts o abandonats als nostres carrers, ja són una realitat imparable. Deixa enrere escenes obsoletes de maltractament i conflictes veïnals. Et diem com!

Plans de Gestió Ética de Colònies Felines

El primer pas: conèixer la realitat del vostre municipi i valorar amb quins recursos (propis i voluntaris) comptem. L'elaboració d'aquests plans són requisits per a la majoria de les subvencions.

Actualització d'ordenances municipals

Gran part de la normativa local està obsoleta. Després de l'entrada en vigor de la Llei 7/2023, cal revisar aquests documents i garantir que no hi ha contradiccions.

Assessorament per a la sol·licitud de les subvencions

Tant l'Estat com algunes comunitats autònomes destinen subvencions al control de natalitat dels gats comunitaris. Potser no disposeu dels tècnics necessaris... escriviu-nos!

dog, nature, stray-504343.jpg
Protocols de recollida d'animals perduts i abandonats

A més de garantir el benestar de les colònies felines, les responsabilitats d'un ajuntament van més enllà... Teniu un servei de recollida? Un veterinari col·laborador? Un refugi?

Formació a les alimentadores locals

Enrere han de quedar les actituds d'assetjament i d'aïllament dels qui, durant dècades, s'han ocupat d'una responsabilitat que és de les administracions. Posa-les en valor amb formació actualitzada.

Divulgació i conscienciació ciutadana

Des de fomentar l'empatia amb la fauna i el respecte al medi ambient, fins a informar els qui conviuen amb animals dels seus drets i obligacions. Xerrades i tallers per a tots els públics.

Som una entitat sense ànim de lucre

Col·laborem a través de convenis totalment adaptats a cada situació. Cada municipi té una població felina i un voluntariat diferent, per la qual cosa us acompanyem de 6 mesos a 1 any, fins que sigueu capaços de gestionar-ho amb els vostres recursos.

Comptem amb col·laboradors solidaris

L’èxit del mètode C.E.R., especialment en zones amb una superpoblació felina clara, passa per una planificació meticulosa i l’ajuda de veterinaris i tècnics altruistes, disposats a ser part de la solució. Portem anys forjant aquestes relacions: ara les podeu aprofitar!